Diş parlatma araçları hakkında kısa bir rehber

  • 0 yorum
Diş parlatma araçları hakkında kısa bir rehber

Diş polisaj araçları için yararlı bir rehberden bahsederken, diş polisaj araçları, karbürler ve elmaslar hakkında her şeyi tanıtmamız faydalı olacaktır.

Hastalarınızla mükemmel bir sonuç elde etmek için diş parlatıcıları, karbürleri ve elmasları ne zaman kullanacağınızı bilmeniz önemlidir.

İlk olarak, diş hekiminin farklı diş frezlerine uygun yüzeyi belirlemesi gerekir. Belirli yüzeylerde diğerlerinden daha iyi çalışmak için çeşitli frezler vardır.

Ayrıca, çalışacağınız malzemeyi, diş şeklinin cila üzerindeki etkisini ve gerekli diş cilalama aleti kumunu belirlemeniz gerekir.

Bu yüzden diş hekimliği öğrencilerine diş parlatıcılar, karbürler ve elmaslar için faydalı bir kılavuz vererek yardımcı olmak istedik.

 

Diş parlatıcılarınızda aranması gereken gerekli şeyler nelerdir?

 

Bildiğimiz gibi, diş hekimliği alanı çeşitli dişçilik aletleri ve ekipmanlarıyla doludur. Bu araçlardan biri de yaptığınız işe ve hastanızın memnuniyetine son imzayı atan dental polisaj makinesidir.


Diş parlatıcılarınızda nelere dikkat etmelisiniz?

 

En gerekli özelliklerden biri, mükemmel bir görsel alana sahip bir diş parlatıcıya sahip olmaktır. Diş parlatıcılar büyükse, boyutları nedeniyle işe yaramaz hale gelirler, bu da dişhekimliği öğrencisinin veya diş hekiminin yaptığı işi engeller.

Diş parlatıcı hazırlığı için ikinci ipucu, en iyi performans elde etmek adına hem konturlamayı hem de yüksek parlaklıkta bir bitiş işleyebilmelerini sağlamaktır.

Ayrıca, dental parlatıcıları seçerken ihtiyaçlarınıza uygun çok sayıda kum seçeneğine sahip diş parlatıcı araçlarını tercih edin. Ancak dikkatli olun çünkü çok fazla seçenek  zaman kaybına yol açabilir.

En iyi diş parlatıcıları ve işiniz için mükemmel bitişi elde etmek için Medoloji 'yi ziyaret edin.

 

Diş parlatma araçları hakkında kısa bir rehber

Diş pırlantaların avantajları nelerdir?

 

 Diş parlatma araçları hakkında kısa bir rehber

 

Bir diş pırlantasının yapısı, profesyonel bir ayna kaplaması elde etmek için imkan sağlar; bazı malzemeler için diğerlerinden daha uygundur; örneğin dental elmaslar metallere, porselene ve seramiklere yüksek verimlilikle uyar.

Ayrıca, en hassas ve detaylı çalışmayı arıyorsanız, daha ince taneli bir diş pırlantası size daha iyi bir cila garanti edecektir.

Elmas frez emayeyi taşlamak için kullandığından pürüzlü bir yüzey bırakır. Daha sonra, daha ince taneli bir diş elması kullandığınızdan emin olmanız gerekir.

Bu nedenle, diş parlatma araçlarınızla birlikte diş elmaslarına sahip olmak, diş kitinizin en iyi tamamlayıcısıdır.

Diş hekimliği öğrencilerine yönelik en iyionline mağazalardan biri olan ve sizi gerekli tüm dişçilik alet ve ekipmanlarıyla destekleyen Medoloji,'yi ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Dental karbürlerin faydaları nelerdir?

 

Dental karbürlerin yalnızca kemik şekillendirme ve kavite hazırlığı için kullanıldığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz çünkü dental karbür de iyi bir bitiricidir.

 

Diş parlatma araçları hakkında kısa bir rehber

Aynı zamanda, karbürler renk bozulmasına neden olmaz ve tipik olarak altın, porselen ve akrilik için kullanılır. Ayrıca, karbür frez kullanmanın en iyi yanı, başlık titreşimini azaltma özelliğidir.

Karbür frezler emayeyi taşlamaz, yani pürüzsüz bir yüzey sağlarlar.

Büyük indirimi kaçırmayın. Medoloji yi ziyaret edin ve dental karbürlerinizi alın.

 

Daha fazla gerekli dental araç ve gereçleri keşfedin:

 

Sarı FREZ - ANGULDURVA

Yeşil FREZ - ANGULDURVA

Red Flush Bur - Aerator

Biruni 2nd Year Package Protez

Font Free - Aeratör

Tudor Işıklı Aeratö

 

Medoloji'de, seçenekler arasında kaybolmamak ve en iyi sonuçları elde etmek için gerekli diş polisaj araçlarını ve seçenekleri kolayca bulabilirsiniz. 

Sonuç olarak, dental polisaj aletleri, dental polisaj aletlerinin şekline ve tarzına göre geniş görünürlük, erişim ve çalışma alanı sağlar.

Medoloji'de en yüksek kalite ve en iyi destekle evinize teslim edilen en iyi diş parlatıcıları, karbürleri, elmasları ve diğer birçok dişçilik aletini kendiniz keşfedin.

yorum Yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

SİPARİŞİNİZ İLE İLGİLİ NOTUNUZ:
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ne arıyorsun?